DISTRIBUTIE GOVAERTS

Uw partner in transport & logistics

 

 

Uw koerierdienst voor leveringen in Limburg, Belgiƫ en Europa

Internationaal en nationaal sneltransport

Distributie Govaerts Yves is een koerierdienst uit Wellen (Limburg) die zorgt voor een snelle levering van uw verzending of pakket over heel Europa. Deze nationale en internationale koerierdienst in Limburg gaat er prat op om u een kwalitatieve, vlotte en solide service aan te bieden. 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 vertoeven we op de baan om verzendingen verbazend snel op hun bestemming te brengen.

 

Contacteer ons voor meer informatie en ontdek ons wagenpark!

Opslag, overslag en stockage

Uw goederen tijdelijk een veilig onderkomen geven, ook daarvoor kunt u beroep doen op de diensten voor opslag en stockage van Distributie Govaerts Yves.

 

Een ruim magazijn staat voor u klaar, aan een uiterst democratische prijs! Logistieke steun, zoals orderpicking of handling hoort hier trouwens ook perfect in thuis.

Wagenpark

In ons wagenpark, voorzien van een tiental voertuigen, zit vast en zeker het ideale voertuig dat uw verzending perfect intact op zijn eindbestemming brengt, of het nu om fragiele pakketten of verzendingen van groot formaat gaat. We beschikken over wagens als een Citroën Berlingo en Iveco Daily tot een aanhangwagen, meubelbak of robuuste vrachtwagen.

 

Wist u dat de meeste van onze Iveco bestelwagens uitgedost zijn met een systeem dat uw kostbare losse glaspanelen of ruiten van wagens en bussen uiterst zorgvuldig kan laden, vervoeren of afleveren bij uw klanten?

Distributie Govaerts Yves, uw koerierdienst voor leveringen en bestellingen in regio Limburg

Bel uw nationale en internationale express partner de klok rond!

Wenst u een woordje uitleg over onze express pakjesdienst binnen en buiten de landsgrenzen? Wat meer informatie over onze opslag, overslag of stockage? Contacteer Distributie Govaerts Yves dan zonder aarzelen, 24/24 en 7/7!